mama

De allereerste

Een beetje onzeker begin ik er aan. Mijn allereerste blog bericht. Na lang nadenken, wikken en wegen, heb ik de knoop doorgehakt. Ik begin met een mama blog! Welkom op planeetmama.be. Hier zal ik mijn ervaringen en bevindingen delen met jullie. Ik ben zeker geen expert, maar hoop met jullie ervaringen uit te wisselen.

Ik ben Sien, 27 jaar, getrouwd met Maarten en sinds 19 juni 2018 mama van Flore. Op dit ogenblik werk ik voltijds in het onderwijs als ondersteuner voor het ondersteuningsnetwerk. Een job die ik ontzettend graag doe. Naast spelen met Flore hou ik enorm veel van koken en lekker eten en werk ik graag in de tuin. Sporten is minder mijn ding. Ik begin er steeds met volle moed aan, maar hou niet lang genoeg vol.

Onze dochter Flore is op dit ogenblik tien maanden oud. Gedurende deze 19 maanden was ik steeds op zoek naar informatie, tips, baby must haves en allerlei. Aangezien ik zelf veel informatie kreeg vanuit blogs en vlogs leek het me zinvol om mijn ervaringen en bevindingen te delen met jullie, (toekomstige) mama’s. Ik ben zeker geen expert. Via deze blog wil ik jullie een blik gunnen in wat er zich afspeelt op mijn planeet mama.

Bedankt om een bezoekje te brengen aan planeetmama.be en heel veel leesplezier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *